Thursday, February 08, 2007

 

ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΦΩΤΙΑ...

Ήταν μια ήσυχη Κυριακή.Ξέρετε από αυτές τις βαρετές που προσπαθεισ ναχαλαρώσεις, να τις απολαύσεις, όμως δεν βρισκεις τον κατάλληλο τρόπο.Μέχρι που ο γυιός μου ο μικρός (6 ετών) πήγε στο μπάνιο προς πι-πί του.
Μπαμπά, μπαμπά είναι γεμάτο καπνό το μπάνιο, φώναξε.Κάνει πλάκες πολλές φορές για διάφορα θέματα.Κάτι όμως στον τόνο της φωνής του ήταν διαφορετικό....
Πηγαίνοντας στο μπάνιο είδα πολλούς καπνούς και ένα πλυντήριο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες.Έκοψα το ρεύμα, έριξα ένα κουβά νερό και έκλεισα την πόρτα του μπανιου για να μην γεμίσει καπνούς το σπίτι.Ξανάριξα μια ματιά και όλα φαινόταν ότι είναι υπό έλεγχο.Μετά από λίγο ξανακοιτάω, ξανα φλόγες το πλυντήριο.Ειδοποιώ την Πυροσβεστική, με το σταθερό τηλ, με το κινητό δεν έβγαζα το νούμερο, και ας κορόιδευα την γυναίκα του Κούγια πως παίρνει το εκατό!!
Ευτυχώς είχα έναν πυροσβεστήρα, ξαναμπαίνω στο μπάνιο, τον αδειάζω πάνω στο πλυντήριο και ευτυχως αυτήν την δεύτερη φορα τα κατάφερα...
¨Οταν ήρθε η πυροσβεστική, μπήκε κάποιος πυροσβέστης με ειδική μάσκα, όμως είχαμε καταφέρει να την σβήσουμε.
Το καλό στην ιστορία είναι ότι είμασταν σπίτι.Πόσες αλλες φορές είχαμε βάλει πλυντήριο και είχαμε φύγει από το σπίτι.Πολλές.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: μην αφήνετε καμία ηλεκτρική συσκευή να λειτουργεί χωρίς να είστε σπίτι.
¨ολα τα περιμενα, αλλά φωτιά από πλυντήριο ρούχων δεν είχα ξανακούσει.
Από αυτό το συμβάν και μετά ο μικρός δεν πηγαίνει στο μπάνιο μόνος του ...πάρα μόνο με συνοδεία!! Τον καταλαβαίνω...

This page is powered by Blogger. Isn't yours?